Interieur advies

interieuradvies

onze hulp

Vaak weet je zelf niet goed waar je moet beginnen. Tijdens ons eerste gesprek nemen wij aan de hand van een checklist al jouw woonwensen stap voor stap met jou door.

Hoe meer wij van je woonsituatie weten, hoe beter wij jou kunnen adviseren en verrassen met een uniek interieuradvies.

Smaken verschillen

Woon je met een partner en hebben jullie afzonderlijk van elkaar een heel ander idee van inrichting of een totaal andere smaak? Geen probleem want deze uitdaging gaan wij juist graag aan! Door ons uitstekende vermogen om te combineren lukt het ons iedere keer weer om beide ‘smaken’ bij elkaar te brengen.

Hoe gaan wij te werk?

Soms gaan wij nogal rigoureus te werk. Dan kan het lastig zijn je voor te stellen hoe het eindresultaat eruit komt zien. Indien nodig kunnen wij een schets aanleveren in 3D waarbij je een goed beeld kunt vormen van de voorgestelde styling.

Tarieven

Vaak denken mensen dat het advies van een interieur stylist kostbaar is. Wij werken met een uurtarief vanaf 69,00 Euro. Natuurlijk krijg je van ons een uitgewerkt en helder kostenoverzicht voor we aan de slag gaan. In de praktijk hebben wij geleerd dat voordat iemand de stap zet naar een stylist zij al zelf eindeloos bezig zijn geweest met het aanschaffen van nieuwe meubels en accessoires. Weer een nieuwe bank, weer een andere kleur op de muur en dan eigenlijk nog niet tevreden te zijn. Heb je een budget? Wij zullen binnen het budget een manier vinden om je interieur zo creatief mogelijk te stylen.

Shoppen

Op basis van je persoonlijke wensen, leefsituatie en de plattegrond van je huis wordt een interieurplan opgesteld. Inclusief een handige lijst met alle producten en de kosten. Ga je mee shoppen?