Kleur en verlichting

Kleur en verlichting

Interior,With,An,Armchair,And,A,Little,Table,On,A

lichtplan

De juiste verlichting kan een ruimte een enorme boost geven. Lampen zijn tegenwoordig echte smaakmakers. We hebben ze nodig maar ze worden steeds meer een toevoeging aan het interieur. Aan de hand van een plattegrond met meubelindeling maken wij ook een lichtplan. Wij bieden een totaalconcept met daarin functionele- en sfeerverlichting.

Kleuradvies

Kleur is heel persoonlijk. Daarom is het heel belangrijk dat wij dit samen met jou gaan bepalen. Iedere ruimte heeft een andere kijk nodig op kleur. Vanzelfsprekend zullen wij de kleuren van de diverse ruimtes goed op elkaar afstemmen. 

Door kleuren slim te gebruiken kunnen ze voor je werken. Een ruimte kun je met het juiste kleurgebruik optisch groter laten lijken. Wat je stijl ook is, samen met jou bepalen wij het kleurenpalet waar jij je comfortabel bij voelt. 

Soms is het lastig om een idee te krijgen van een kleur als je deze bekijkt op een kleurenwaaier. Wij kunnen grote handgeschilderde kleurstalen maken zodat je precies kunt zien wat het effect van deze kleur is in de ruimte.

Modern,Drawing,Pencil,Sketch,Of,A,Room.,Interior,Design,Projects