Reviews

Reviews

Niet de eerste keer dat wij gebruik hebben gemaakt van deze bijzondere dames. Elke keer weer weten ze onze ideeën tot een uitvoerbaar plan om te zetten. Echt super efficiënte adviezen, zodat we daarna alleen de uitvoering nog maar hoeven te doen. En het resultaat is altijd prachtig.

Jet uit Blaricum

Reactie van PersonalHomeMakeover:

Wij vonden het leuk om jullie weer advies te geven in de nieuwe woning. Fijn dat jullie blij zijn met onze werkwijze en het eindresultaat na het uitvoeren van de plannen. Veel succes nog met klussen en verhuizen de aankomende maanden. 

Interieurontwerp, indelings-, kleur & materiaaladvies woonkamer inclusief uitvoering –

“Wat ik zo fijn vind aan jullie  advies is dat wij veel meer durfden! Anders waren wij veel behoudender geweest. Wij zijn nu zo blij met alles!!” 

liefs uit Laren Tea en Gert

BlogPage-Hero.jpg

Dankzij deze dames hebben wij wat leuke tips en nieuwe inzichten gekregen voor onze woonkamer, dingen die wij zelf niet hadden gezien en ook tips waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. Ik kan deze adviezen dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een make-over wil van zijn woning of kamer(s)!”

Groetjes van Hanneke en bart uit Bussum

“Monique, Maria en Hilda hebben voor ons een aantal tekeningen van het zitgedeelte van de huiskamer gemaakt. Zo werden de verschillende mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk en was het makkelijker een nieuwe indeling te kiezen met deels nieuwe meubels bij een paar reeds aanwezige meubels. Wij zijn blij met hun inbreng!” 

hartelijke groetjes uit Bilthoven

Personal Home Makeover heeft me geholpen om de plannen die ik in mijn hoofd had zitten voor onze verbouwing, om te zetten in werkbare en mooie tekeningen! Het proces was daarbij al heel waardevol; zij lieten mij over elk detail nadenken, daar waar ik zelf alleen nog de grote lijn in mijn hoofd had. Daardoor werd het maken van de tekeningen gelijk een verdieping op de plannen en op die manier gingen we goed voorbereid onze verbouwing in. 

Dankjewel Hilda, Maria en Monique XXX

tekening 1

Hi meiden, we vinden het heel erg mooi! Dank voor je snelle reactie en voor de prachtige moodboards!” grtz uit Naarden

Indeling-, styling- en shopadvies – december 2020

“Heel fijne samenwerking gehad met de dames.  Zij nemen echt de tijd en denken met je mee. Door hun adviezen hebben we weer nieuwe ideeën gekregen over de inrichting van onze woonkamer, keuken en slaapkamer. Ik kan deze dames echt aanraden.” 

Hans en Ilse uit Weesp

shutterstock_1070409218

Indeling-, styling- en shopadvies inclusief realisatie woning – september – december

HM Interieuradvies was niet alleen creatief en betaalbaar, maar nam ook alle rompslomp uit handen zoals het bestellen van meubelen en artikelen. Het resultaat was nog mooier dan ik had gehoopt.” Groetjes uit Soest

home makeover 21

He Ladies bedankt voor jullie  hulp bij de indeling van onze woonkamer! We zijn net bij de aannemer geweest en hebben alles kunnen doorgeven qua lichtpunten en dergelijke! Echt super. Als we volgend jaar weer hulp nodig hebben met kleuradvies, kloppen we weer bij jullie  aan. Groetjes uit Weesp I&G